Lily's FotoPage

By: Lily Avrillia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 7-Aug-2006 02:09 Email | Share | | Bookmark
KJ MENANGIS...

 


Monday, 29-May-2006 01:07 Email | Share | | Bookmark
He needs a MOM

gelang emas kak Milla...besonyerr
wajah comel ummar fairuz
Budak ni anak Myanmar...kene dera ngn mak dia (now ada kat penjara). Nama dia UMMAR FAIRUZ and kakak dia nama KHADIJAH...cute sangat. Kakak dia patah kaki dgn tangan...and ummar ni just luka-luka (nurse kata maybe dia alergic dgn persekitaran kat penjara). Aku tak sampai hati tengok budak ni kat ward...macam mintak belas...mintak kasih pada orang.

Katil dia sebelah katil anak sedara aku Nur Syabilla Ameera...and kakak ipar aku cakap...bila Biella tidur...dia take turn dengan nurse layan ummar ni.. aku cakap dgn kakak yang aku nak adopt ummar...tapi kakak kata dah ramai yang Q...


Monday, 29-May-2006 00:08 Email | Share | | Bookmark
@ Nabil's first sports daY

before parade
kalau dah namanya nabil...bergurau ajelah..
aku plak yg dia teropong!
View all 16 photos...
Kelakar sungguh aku tengok karenah bebudak kecik bersukan. Macam-macam hal...sumer parents gelak sakan masa tengok anak dorang berlumba. Ada plak yang over excited... apapun aku geram kat sorg mamat gemuk yang jadi pengadil kat situ...brainstorming pale hotak dia!


Sunday, 28-May-2006 23:51 Email | Share | | Bookmark
My Lil Garden..

Mama belikan aku pokok ni...sepatutnya kaler dia biru..
aku amik anggerik ni kat umah nenek sham @muar atas pokok duku
about to bloom....kemboja cina
View all 5 photos...
Sebahagian daripada pokok-pokok yang ada kat rumah aku yang ada space ala-ala ciput tu...


Monday, 15-May-2006 09:31 Email | Share | | Bookmark
Weekend in Kijal

Subuh di Kuala Rompin....
00:00
Muka tak sudah....lepas makan nasi dagang kat Kuala Rompin
00:00
Sumer pink....kecuali baju tido!
00:00
View all 32 photos...
Credit goes to Sab and Kak Misa for helping me taking these pictures. Goyang pun goyang la...dah depa x reti....nak wat camne.. tang pokok kelapa tu clear giler...tu yg aku suka...kekekeke


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net